Fældebunkelægning

Hvis din skov er ved at være ufremkommelig, trænger den sandsynligvis til udtynding og pleje. Nielsens Flis tilbyder fældebunkelægning i både små og store arealer, så skoven igen bliver velplejet og til at komme igennem. Vi har base på Djursland i Midtjylland, men udfører fældebunkelægning over hele Danmark og på øerne.

Vi udfører fældebunkelægning ved at tynde ud i de yngre bevoksninger, eksempelvis nåletræer og løv bevoksninger i skovområder, naturprojekter og læhegn, for derefter at lægge træet til tørre, så træet senere kan flishugges.

Generer bedre jagtmuligheder

Når du sørger for at passe din skov, vil det resultere i bedre jagtmuligheder. Sørger du ikke for at passe godt på skoven ved at tynde ud og plante nyt, så holder vildtet sig væk, da mulighederne for at gemme sig i skoven forsvinder.  Hos Nielsens Flis tilbyder vi vores assistance, så du fremmer vildtmulighederne i din skov.

 

Kvalitetsarbejde til aftalt tid

Når Nielsens Flis udfører fældebunkelægning for vores kunder, har vi fokus på at udføre et professionelt stykke arbejde, naturligvis til de aftalte betingelser, tid og pris. Vi benytter os kun af de bedste maskiner til arbejdet, så det udføres trygt, effektivt og sikkert, og vores dygtige maskinførere er erfarne i at føre maskinerne, så din opgave udføres bedst muligt.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.