Professionel flishugning

Hos Nielsens Flis tilbyder vi at hugge dine grene og stammer til flis, som herefter bliver nemmere at transportere bort. Vi har stor erfaring med at producere det mere bæredygtige industriflis, som vi leverer videre til varmeværkerne. Vi tilbyder ganske fornuftige penge for at flishugge og køre flisen væk, og det kan derfor være en god forretning for dig som skovejer at handle med os. 

 

Vi tilbyder naturligvis også flishugning ved mindre, private projekter, hvorefter flisen kan genbruges til bede, lægges omkring træer og buske, eller du kan lade os om at bortskaffe flisen for dig. Det er ofte det træ fra en skovning, der ikke egnes til tømmer, som vi hugger til flis. Vi udfører typisk flishugning i forskelligt terræn fra følgende områder:

  • Læhegn
  • Naturarealer
  • Byggegrunde
  • Skovområder
  • Vådområder

Maskiner til enhver opgave

Vi har professionelle flishuggermaskiner til både store og små opgaver, så vi effektivt og sikkert kan flishugge store mængder af grene og stammer. Uanset om du ønsker at resultatet bliver industriflis eller stokerflis, så klarer vores professionelle maskiner opgaven med flotte resultater.

 

Ansvarlig flisproduktion

Hos Nielsens Flis er vi alle uddannede inden for skovområdet, og derfor kan vi producere certificeret flis. Det er nemlig en nødvendighed, at flisen er certificeret, før varmeværkerne vil tage imod det. Vores uddannelse og viden inden for skov og flis betyder, at vi kan udføre vores services i certificerede skove, og at vores flis er produceret under stor hensyntagen til biotoper, biodiversitet og skovnatur.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.