Køb af træ

Hos Nielsens Flis har vi stor erfaring med at købe træ på roden og klare resten. Vi køber dit træ og benytter det til eksempelvis flis, tømmer, specialprodukter og meget mere. Nielsens Flis tilbyder at købe alle typer, arter og størrelser af træer fra både store og små arealer af skov, læhegn og naturområder, og vi handler med både privatkunder og erhverv. 

 

Når vi køber dit træ, tynder vi alt det dårlige træ ud og lader kun det gode tømmertræ stå, som med tiden kan blive rigtig mange gode penge værd.

Rimelige priser

Vi kan ikke på forhånd give en fast pris på opgaven, da det vil variere fra areal til areal, og fordi ikke to skove er ens. Dog vil vi komme med et tilbud, når vi har kastet et blik på opgaven, og det er naturligvis en fair pris, vi tilbyder vores kunder. Selvom vi holder til på Djursland i Midtjylland, udfører Nielsens Flis gerne opgaver for kunder landet over.

Kundetilfredshed i fokus

Sælger du dit træ til Nielsens Flis, er du garanteret at der tyndes med professionalisme og erfaring. Vi har hele tiden vores kunders tilfredshed for øje, og derfor udfører vi naturligvis arbejdet til aftalt tid og pris.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.